Книги

С радост споделяме и книгите, които сме написали и създали с много любов.

Цвети Христанова е автор както на забавната поредица ‘В малките часове’  така и на трудове вдъхновени именно от позитивното родителство, които са написани с цел да върнат не само красотата в родителството, но и да ни усмихват, подкрепят, сплотяват. Да дават отговори и да бъдат до нас при нужда.

Благодарение на подкрепата на Издателство Робертино, вече може да представим някои от нашите общи проекти и да загатнем, че ни очакват още много приятни общи изненади.

Цвети Христанова

Пътеводителят на детските градини e първата по рода си книга в България, която е събрала в себе си всички изисквания и етапи за едно успешно кандидатстване и постъпване на вашето дете в детска ясла или градина, най-успешните съвети и стъпки за успешна емоционална подготовка и по-плавна адаптация.

Тръгването на детска градина е важен момент за всяко семейство. Това е емоционален период както за децата, така и за родителите, и обикновено е свързан с различни притеснения. Разбира се, преди да стигнете до Големия ден, който маркира един толкова нов и различен етап в ежедневието ви, първо трябва детето ви да бъде прието. Затова в специален раздел сме синтезирали всички изисквания и етапи за едно успешно кандидатстване и постъпване на вашето дете в детска ясла или градина.

Наръчникът ще отговори на най-честите ви въпроси и ще направи кандидатстването за детска градина малко по-лесно и приятно преживяване

Oтговаряме на редица въпроси: Как се кандидатства за детска градина? От колко години детето задължително трябва да посещава детско заведение? Как се случва приемът? Какви документи се изискват? Какво се изисква от родителят? Какви са сроковете? Какво трябва да носим? Какви права имаме? Как да кандидатстваме за компенсации? Какви са нужните медицински изследвания? Как се кандидатства в частна градина, а какво е кооператив? И още трудни за запомняне факти.